Followers

Monday, November 25, 2013

My Version....

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….



Dear Readers...

Entry memalam hari buat tontonan korang esok hari....

yg ni adalah far .. far... far.. away from perfect....

next time there will be another round for trial n error ya..

tak ingat.. meh jenguk sini... sini...sini lagi...dan lagi sini...lagi sini... dan sini...

akhir nya...

TADA...


them n their outfit...




tada....!!!



mmmm what say u???


wasalam...

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cute

mama3heroo said...

salam..tq singgah blog m3h & join segmen..nantikan keputusannye esok..
done follower yg ke 312

nadia rashid said...

Salam kenal....suka jugak benda2 kreative mcm ni...

Kuazue Mohd said...

tq nurzakiah

Kuazue Mohd said...

mama3heroes
eee tak sabar nyer nak tahu apa jawapan nya...

Kuazue Mohd said...

nadia rashid
jom aarr try bersama buat benda2 kreatif ni..hilang tension sikit

nurbijen said...

kreatifnya... tang selipar yang buat nampak super cute tu...

Kuazue Mohd said...

nurbijen...tq..tq...jenuh gak visualizekan katun2 ni dlm pala hotak bagi mereliasasikan impian seorang ibu...

Aisy Nasiha said...

Pandainya cik azue buat ni.. kalau tak tinggi imaginasi payah nak jadi bentuk ni.. jual ke buat utk anak je ni?

Kuazue Mohd said...

aisy nasiha...
untuk anak org..tunaikan impian ibu anak ini...nanti cik azue buat yg lain karektor plak yer...