Followers

Tuesday, February 14, 2012

Nak berenti ker or teruskan…???

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….

 
Sungguh la tensi… kalau berenti … nanti jadi lagu tuuuuu plak… kalau tak berenti.. asik lagu tuuu ajerk…
Bukan tak bersyukur… tapi kita perlu berubah untuk mengubah nasib diri….

Haa… kompius?? Hehehe cik azue tengah di lema.. nak go on kerja makan gaji or berenti?? Kalau go on….sampai bila nak di takuk yang sama??? Or sampai bila nak kerja dgn orang n stay kat position and etc2 tu… n sungguh la bosan kerja yg sekarang nie.. dah JADI KOTAK dah nie.. so kalau tak nak jadi KOTAK… cik azue harus berubah…

Kalau nak quit plak… bila laks nak letak SURAT KRAMAT tuuu??? Lepas tu nak jadi hapa??? Nak buat hapa???   Huih… fenin2… fenin2 pikir… piker.. n piker… tapi nak kena piki juga… hal2 diri n hal2 anak2… hal2 hutang itu n ini… adoila…. Mcm2 ada….

Nak go on kerja makan gaji… MAKAN HATI lah…. Kalau laks kerja sendiri .. cukup disiplin diri ker diri nie ha??

So jom kita istikharah sesame…. Minta diberikan guidance utk semua nie…. Dan lain-lain g benda dalam hidup nie..


Hingga ituew…
Adios hasta la vista…

Wasalam..
~Kuazue mohd~

1 comment:

Hanih Borhan said...

Takapa, istikharah banyak2 sampai dapat petunjuk & dapat buat keputusannya... insyaAllah, Dia Maha Mendengar :)