Followers

Sunday, May 22, 2011

Anak Patung Jepun…


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….


Menarik tak title… ceee wah…. Layanzzz… tgk nie.. chomey gilos...and mahal gilos… beribu2 tuuuu…
terima kasih la pada yang beri hadiah nie….hahaha.. jgn tertipu..nie hadiah.. bukan ana yang punya.. ana amik gambar dier ajer.. nie barang ANAK BOS yang punya…. Kita org jakun la kejap.. jadilah dapat gambar pun jadilah.. bukan senang nak dapat tengok cegini nya dekat…
Oppsss nak tahu.. nie customer bos hadiahkan kat anak bos sebagai hadiah kawen… see ada ayat2 yg di tulis disitu yang sepatah haram pun idak ler paham….. kata derang (customer tu… customer nie org jepun.. siap cakap English sejibik2… jenuh nak paham n jenuh gak ler nak bagi paham…) @ translator nyer.. hadiah nie bawa “ONG” pada pengantin tu nanti… tapi nak g tau.. tgk secara dekat… Halus tul buatan nya… huhuhu… cantek kan…

K lah… esok2 cerita lagilah.. malas nie.. nak g lah wat pa pa yang patut yer…penyakit malas nie memang payah tul kalau dah hinggap… malas nak hapdet n hadap lappy nie.. sebab pala hotak nie duk ingat ke crochet yg bertambah list n kedai coklat tu.. Alhamdulillah.. sesapa nak rasa.. jemput2 lah ke kedai coklat cik azue yer.. nenanti cik azue hapdet hat belah sana laks…

Hingga ituew…

Adios hasta la vista…

Wasalam…

~Kuazue Mohd ~

2 comments:

アヌム ちゃん said...

oo boleh bagi ong eh..ikut kepercayaan diorang la agaknye kan tu..

Kuazue Mohamad said...

hehe ntah ler... kita hormati kepercayaan mereka.. apa pun.. kita suka sbb leh tgk real anak patung nie...dulu dgr member2 cita ttg patung nie mahal n santek.. dah tgk n dengar... fuuuiihhhh ... HAPPY.. :)