Followers

Thursday, April 23, 2015

40 kata carian popular mengenai blog

Entri: # 134
Teks: KUAZUE MOHD
Foto: Koleksi Peribadi
Sumber: Google Statistik, Nuffnang, SEObook 

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI


Salam kasih sayang.

Hari ini cik azue menulis tentang tugasan kelas online blog penulisan yang cik azue ikuti sekarang ini.
Blog penulisan cik azue itu, seperti yang dimaklumkan sebelum ini, merupakan blog yang mengkhususkan hanya kepada sulaman dan seni kreatif yang cik azue lakukan saban hari semenjak bergelar WAHM. 
Kalian yang berminat dengan sulaman bolehlah mengikuti blog tersebut melalui pautan di bawah ini.


Di bawah ini adalah gambar yang mana kata carian itu boleh diambil daripada statistik carian google.


Selain itu, bagi memudahkan cik azue merujuk, cik azue juga menulis ke dalam buku nota khas pembelajaran cik azue di kelas online tersebut.


Bila menghadiri kelas penulisan ini, banyak juga perkara baru yang perlu cik azue semak. Banyak juga tabiat lama yang dibaik pulih oleh puan guru.
Terima kasih guru.
Apa pun, yang lebih utama, cik azue nak berterima kasih pada kalian yang mencari maklumat diblog ini.
Tanpa bantuan kalian, cik azue tidak dapat merealisasikan impian cik azue untuk membina satu blog yang khusus pada sulaman seperti sekarang.

Cik azue nak bergerak sekarang.
Ada kerja menanti di bilik sulam Keraih Lengan Kuazue


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ABDR menawarkan bantuan baik pulih penjenamaan diri di alam maya dengan menawarkan kelas-kelas asas blog penulisan atau asas blog bisnes.

Berminat untuk mendapatkan keterangan, boleh hubungi cik azue melalui 
FB: Azuriyah Mohamad 
atau 
Whatsapp ke no 013-2700020

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI