Followers

Wednesday, November 9, 2011

Besday kak Nan n GA kak Nan...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….

Kak Nan...!!! 
(silalah yer imagine ai jerit dgn nada manja mengada)...
Happy Belated birthday la kak.. nak wish tu hari.. tak dapek nak hapdet kak  nak wish tu hari... tak dapek nak bukak blog nie  nak wat entry.. sekali dapat bukak belog... terus tengok kak Nan wat GA.. lalalitamplong la....ai join dua belah kaki lah kak nan yer... yee haaa...
...opssss... nak tahu siapa ker gerangan kak nan nie.. sila clik sini yer...
Dulu cik azue ntah cemana tah jumpa blog kak nan nie... terus terlekat n melekat...(menjadi polower la..) memula cik azue selalu berkunjung ke blog smocking with nannie.. suke tgk hasil kak nan wat smocking.. pas tu g blog resepi nannie... pastu ke blog barang2 antik kak nan.. suke jer tengok.. last2 blog koleksi resepi kak nan... cik azue dah lama link kan blog kak nan dgn blog cik azue.. tak caya g aaa tengok kat belah kiri nunn....
oh ya.. hadiah GA nie as mcm kak nan buh kat blog nyer la...see

GA # 1

GA # 2

GA # 3
GA # 4
tapi bukan kerana hadiah pertaruhan nyer.. selebihnya .. sebab nak WISH kak NAN.. HAPPY Belated (29/10) Birthday wishes ajer.... nak g FB pun tak berkesempatan.. so ai wish sini ajer.. kira aci tak kak nan??? ACI lah.. (aci2 buka pintu.. hahahaha) 
K lah.. sapa nak join GA kak nan.. sila oi sila.. akan dibuka dari 9/11 - 17/11 .. jom la meramaikan suasana.. kasi kak nan fenin nak choose the best 4... mihahaa.. boleh gitu kak??
ok lah kak.. semoga kak nan sentisa gumbira n sentiasa dalam peliharaan ILAHI...

hingga ituew..

adios hasta la vista..

Wasalam..

~ Kuazue Mohd ~

1 comment:

Nannie said...

asmlkm Kuazue ,
terima kasih ya join n buat n3 pasal Ga kt blog akak hihihihi , akak dh link dgn blog kuazue ni :)