Followers

Sunday, July 3, 2011

Cerita Shout Box and BW...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….

Rasa-rasa koranglah.. blog cik azue nie nak kena taruk shout box ke idak? serik plak bila shout box nie kena spam... tapi.. kalau korang rasa korang ada idea.. meh la kongsi kasi tau cik azue..hahaha....
tapi sbnarnya entry ri nie cik azue bukan nak crita ttg spam @ shout box... nakcita ttg BW.. sesajer jer merayap cari itu ini.. belek itu ini.. last2 jumpa satu blog nie.. HARUS cik azue baca utk mengutip sedikit.. sedikit ka.. byk rasanya... mmm nie ha blog nie..
"DUA HATI MENJADI SATU ~ disini cinta kita bersemi~


blogger nie..nama nya ikut tertera adlh izah ishak... knp cik azue memilih nak enteprem kat blog cik azue.. nak tau.. nak tau jugak yer.. sbb mummy nie ada 4 hero lah.... cik azue 2 hero.. tu pun dah jenuh.. mcm mana lah  gaya nya yer bila ada 4 hero... so cik azue intai2 lah kisah idup derang.. yang baik dijadikan landasan... yang tak baik.. ada ker.. ?? heheh so sorry yer mummy.. semua baik2 di mata cik azue... hehehe 
cukup dulu lah.. cik azue nak sambung mengintai di blog mummy izzah nun yer.. sesapa nak join.. meh la join..
to mummy izzah... tak sangka kita 4 hero n ce mana lah gaya nyer bila 4-4 berebut somethings kan.. heheh.. good luck to mummy n to all mummy dlm membesarkan anak2 kita yer..


oklah.. hingga ituew..
Adios hasta la vista


wasalam..
~kuazue mohd~

2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam singgah..thanx drop by n tinggal komen kat shoutbox..:-)

alhamdulillah takat ni takde lagi kene spam..mintak2 jauh2la..eheh

blog tu nama tuan dia izan ishak rasanye kak zue..bukan izah. typing error kot..:-)

Kuazue Mohamad said...

hehhe tq rose @ ibu rafiq..
aaahhhhaaahh... memang la nama dia izan.. memandai jer tau jejari nie nak taip izzah... maap na izan... anyway.. tq sbb sudi bertandang ke sini...semoga ukhwah berpanjangan yer..